De la intim la extravagant, de la tradițional la neconvențional, BOHO Forest creează evenimente memorabile care îmbină cele mai fine feluri de mâncare, băuturi, servicii și design. Compania noastră colaborează cu chefi bucătari talentați, barmani, ospătari, organizatori de evenimente și mulți alții. 

Oferind servicii la cel mai înalt standard și refuzând să facem compromisuri când vine vorba de calitate, am creat un concept care vă vă ajuta să vă spuneți povestea exact așa cum vă doriți. 

Insinctele noastre perfecționiste ne-au făcut să colaborăm cu unele dintre cele mai cunoscute companii din Romania, creând astfel mediul necesar pentru a-ți realiza petrecerea de vis. Nimic nu poate fi imposibil pentru voi deoarece ne vom ocupa de la infrastructura până la logistică, de la lumini până la design, creând astfel o experiență unică și de neuitat pentru voi și pentru invitații voștri.

Insinctele noastre perfecționiste ne-au făcut să colaborăm cu unele dintre cele mai cunoscute companii din Romania, creând astfel mediul necesar pentru a-ți realiza petrecerea de vis. Nimic nu poate fi imposibil pentru voi, deoarece ne vom ocupa de la infrastructură până la logistică, de la lumini până la design, creând astfel o experiență unică și de neuitat pentru voi și pentru invitații voștri.

Echipa noastră de designeri va aduce la realitate visele clienților. De la aranjamentele florale la aranjamentele de masă, aceștia creează experiențe unice, mulți-senzoriale, prin selecția de idei, culori, texturi și obiecte create special pentru eveniment. Abordăm fiecare eveniment cu o deosebită atenție asupra celor mai mici detalii, asigurându-ne astfel că evenimentul vostru va fi mai mult decât v-ați imaginat.

Scroll to Top